21 Şubat 2016 Pazar

Youtube İle Para Kazanmak

  Evet kardeşlerim, size para kazanma yöntemleri hakkında bilgi vermeye devam ediyorum. Bir önce ki yazımda size makale yazarak para kazanma yöntemini anlattım. Önce ki konu da para kazanmanız için belli bir miktar yeteneğiniz olması gerekiyordu. Yeni yöntemimizde belli bir yeteneğe ihtiyacımız olmayacak. Sadece video yükleyerek ciddi miktarda gelir elde etmeniz mümkündür.Tabi ki bu yöntemde de dikkat etmeniz gereken ve size avantaj sağlayacak bazı teknikler mevcut. Bu yöntemden de ciddi gelirler elde eden bir kişi olarak size tecrübelerimden yararlanarak yapmanız gerekenleri anlatacağım.

1)Dikkat Çekici Başlıklar

  Bir çoğumuz youtube da video izlerken yan tarafta çıkan önerilen videolara tıklaya biliyoruz. Bu videoları izleme nedenlerimiz genellikle video resmi ve başlıklardan oluşuyor.Mesela Youtube İle Para Kazanma başlıklı bir video dikkatinizi çeker ve izlersiniz. Bu nokta da sizde insanların merak edeceği başlıklar üretmeye özen gösterin

2)Aynı Konuda Farklı Videolar

  Youtube da para kazanmanın önemli ölçütlerinden biri de abone sayısıdır. Abone sayınızın çok olması bu konuda size avantaj sağlayacaktır. İnsanların size abone olması da yükleyeceğiniz videoları merak etmesinden kaynaklanır. Bu yüzden belli bir konu da video derlemeleri yapmanız izleyici kitlenizin oluşmasını sağlayacaktır.

3)Aktif Olarak Video Yükleyin

  Youtube listelerinde üst sıralara tırmanmanın bir gerekliliği de aktif olmaktır. Belki bir videonuz çok fazla izlenerek önemli bir gelir edebilirsiniz. Fakat standart bir izlenme sayınız varsa düzenli olarak video yüklemesi yapmanız gerekecektir.


Bu yazıyı paylaşabilirsiniz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sade TürkçeBlogger·Teması Temanın Tasarımcısı